11 sept. 2015

Avangard Media, la evenimentul Bill Walsh. Care este cheia succesului financiar

Bill Walsh este unul dintre cei mai proeminenți oameni de afaceri din Statele Unite. Este supranumit „expertul no.1 în business al Americii” și a coordonat afaceri care s-au bucurat de un succes răsunător. El este mentorul altor “antrenori” de business precum Brian Tracy și a educat milioane de oameni de afaceri din întreaga lume.
A ajuns în România (foto aici) deoarece “crede în potențialul mediului de business tânăr din România” spune asistentul său Justin Devonshire care a acordat un interviu special pentru Avangard Media și pe care vi-l vom prezenta într-un articol viitor.

Bill Walsh ne-a dat un sfat despre cum să facem bani. El spune: “Solve big problems and make big amount of money.” (Revolvă problemele mari și vei face mari sume de bani.) Astfel pasul numărul 1 în a face bani este să identifici problemele oamenilor și felul în care le poți rezolva.
Fă o listă cu cele mai mari problemele ale celor din jurul tău. În dreptul fiecărei probleme scrie o soluție. Apoi, vinde acea soluție.

 

Leave a Comment