19 ian. 2017

Când e cel mai bun moment să postezi pe Facebook

Postezi pe Facebook și nu înțelegi de ce prietenii tăi nu văd? Algoritmul prin care Facebook alege să afișeze postarea ta doar unor persoane din listă este întortochiat, fără sens adesea, dar mai ales secret. Așa că tot ce îți rămâne de făcut pentru ca postarea ta să ajungă la cât mai multe persoane este să o publici la ora potrivită.

Prime-time pe Facebook

Da, există un moment potrivit când poți publica ceva. Prime-time-ul pe Facebook este dupa ora 22 și ajunge chiar până la ora 1 noaptea. Asta nu înseamnă că trebuie să postezi la ora 10 seara. Postezi pe Facebook chiar cu o oră mai devreme, la 9.

Multe dintre postările publicate la ora 19 chiar, au reușit să ajungă în prime-time și să fie foarte vizibile. Dar aici mai concurează și alți factori: numărul de like-uri și comentarii primite, dar mai ales distribuirile.

Merită să reții că cu cât o postare primește mai multe reacții într-un timp foarte scurt, cu atât algoritmul facebook-ului va fi “convins” să-ți afișeze acea postare pe peretele prietenilor tăi. Succes!

 

Leave a Comment