Fotografie & video

Realizăm fotografii și clipuri video pentru tine sau afacerea ta

  Fotografie de produs

Ai un produs sau un serviciu și vrei să-l prezinți clienților tăi prin fotografie desăvârșită? Dispunem de aparaturele cu care putem realiza cele mai frumoase fotografii pentru produsele tale sau pentru a promova serviciile pe care le oferi.

  Fotografie de nuntă sau eveniment

Reușim să imortalizăm cele mai frumoase momente din eveniment. Dacă este vorba de nunta ta, poți avea încredere că echipa noastră nu va rata niciun moment frumos neimortalizat și de asemenea va aduce cele mai bune idei în realizarea fotografiilor voastre. Dacă este vorba despre un eveniment corporate sau academic și acolo echipa Avangard Media va imortaliza în mod profesionist cele mai importante momente.

  Fotografie corporate

Realizăm fotografii pentru business-ul tău, astfel încât să poți folosi pachetul nostru de fotografii pe site-ul de prezentare sau pe rețelele de socializare. Fie că este vorba de fotografii portret sau de echipă, fie că vrei să imortalizezi emoțiile unui eveniment din cadrul firmei tale, echipa noastră îți stă la dispoziție cu echipamente foto performante.

  Video de prezentare sau publicitar

Fie că dorești un video de prezentare pentru compania sau produsul tău, fie că vrei un clip publicitar prin care să atragi clienți în mod direct, echipa de videografi ai agenției noastre va realiza clipul pe care ți-l dorești.

  Vglog

Pentru cei care au ceva de spus în fața camerelor, dar nu dispun de echipament; pentru cei care vor să creeze conținut video pentru vlog-ul lor de pe YouTube și au nevoie de o echipă care să îi filmeze cu cel puțin 2 camere profesioniste există echipa Avangard Media care oferă atât servicii de filmare cât și de editare pentru vloggeri.

  Video de nuntă sau eveniment

Cei mai mulți miri își doresc un clip artistic de câteva minute de la nunta lor, dar și întreaga filmare a nunții. Echipa noastră va realiza cele mai frumoase secvențe și le va edita într-un clip artistic pentru cei care vor să aibă amintiri de vis de la nunta lor.