Logo & design grafic

Creăm logo și alte materiale promoționale cu impact

  Logo și branding

Afacerea ta are nevoie de o identitate vizuală cu impact făcută de o echipă de profesioniști. Noi vom crea logo-ul tău astfel încât să atragă publicul țintă și să exprime perfect avantajele afacerii tale. Vei avea un logo ușor de reținut care va inspira originalitate, profesionalism și încredere. Echipa noastră va concepe totul în funcție de toți factorii de marketing și brand și abia apoi va realiza grafic logo-ul perfect.

  Bannere

Realizăm bannere pentru print sau online astfel încât potențialii clienți să fie atrași către produsul sau serviciul pe care îl promovezi. Realizăm atât conceptul bannerului cât și execuția grafică pentru ca totul să fie ireproșabil când vine vorba de imaginea ta sau a companiei tale.

  Ambalaje și etichete

Un produs de calitate merită un ambalaj făcut de profesioniști. Atât conceptul ambalajului cât și realizarea sa grafică vor fi atent alese și executate pentru ca tu să te bucuri de un ambalaj sau o etichetă care atrage vizual clienții.

  Machete de presă și outdoor

Producem machete pentru presă și pentru outdoor. Reclama ta va străluci în revistele sau ziarele în care o plasezi și de asemnea va reuși să capteze atenția celor care o văd în outdoor. Creăm de asemenea articole promoționale pentru produsele sau serviciile tale.