Publicitate

Ducem produsele tale sub ochii potențialilor clienți

  Publicitate Google AdWords

Campaniile de publicitate în Google au ca scop afișarea reclamei tale utilizatorilor de internet direct interesați de produsul sau serviciul tău. Aceste campanii sunt eficiente doar dacă sunt coorodonate de cineva care înțelege și cunoaște acest tip de marketing (targetare, PPC etc). Echipa noastră se va ocupa de campania ta în Google Ads astfel încât rata de conversie să fie maximă, iar numărul celor care ajung pe site-ul tău să fie cât mai mare.

  Campanii Facebook Ads

Principala rețea de socializare, Facebook permite plasarea de reclame care să fie afișate în feed-ul utilizatorilor direct interesați de produsul sau serviciul tău. Targetarea este esențială în publicitate. În funcție de asta banii investiți în această campanie pot fi o pierdere sau o investiție cu profit uriaș. Echipa noastră va coordona campaniile tale în Facebook Ads astfel încât să te bucuri doar de câștiguri.

  Campanii Instagram

Rețeaua de socializare Instagram a luat o amploare fără precedent și îți permite să te promovezi. Dar pentru a avea impact și pentru a ajunge la publicul tău țintă contează pe echipa noastră. Vom aplica toate filtrele necesare mesajului tău de publicitate astfel încât clienții tăi de pe instagram să cumpere serviciile sau produsele tale.