Realizare site și mentenanță

Creăm adevărate unelte de marketing pentru tine

  Site de prezentare

Site-ul este principala unealtă de marketing pentru orice companie. Credem că prin intermediul unui website, o afacere poate prospera, mai ales dacă realizarea lui are în vedere publicul țintă și profilul afacerii. De aceea, membrii echipei care vor realiza website-ul tău sunt programatori, graphic designeri, specialiști în marketing, webmasteri SEO și specialiști în publicitate.

  Optimizare SEO website

Degeaba ai site, dacă nimeni nu îl găsește. Optimizarea paginilor website-ului tău pentru ca motoarele de căutare să îl arate potențialilor clienți este unul dintre cele mai importante aspecte. Echipa noastră va identifica cuvintele cheie și le va plasa în website-ul tău astfel încât acesta să apara în topul căutărilor pe Google. Facem asta doar în urma unei analize și doar în baza conceptelor de marketing online.

  Site upgrade

Ai un site, dar e nefuncțional sau consideri că ar trebui să îl refaci? Echipa noastră se poate ocupa de editarea website-ului tău astfel încât să fie unul modern care să convertească vizitatorii în clienți.

  Mentenanță site

Cauți pe cineva care să aibă grijă de website-ul tău și să se ocupe de orice posibilă eroare. Echipa noastră îți stă la dispoziție, iar în baza unui abonament lunar poți scăpa de grija cu website-ul și de orele pierdute pentru a găsi soluții la erorile apărute.

Iată doar câteva exemple de website-uri realizate de echipa noastră: i-care.ro ,  cornelius-pan.ro , dansact.ro , ketacrackers.ro , firestop-ignifugare.ro