Social Media & PR

Creăm conținut cu impact pentru publicul tău

  Facebook management și creare de conținut

Creăm conținut pentru pagina ta de Facebook; de la texte de impact, la bannere și imagini editate. Toate aceste materiale sunt create pentru pagina ta cu principalul scop de a-ți crea imaginea și de a viraliza afacerea ta. Echipa noastră creativă va aduce ideile de care afacerea ta are nevoie pentru un impact maxim pe rețeaua de social media.

  Instagram management și creare de conținut

Conținutul de pe Instagram este unul cu totul special. De asemenea atragerea de abonați pe această rețea de social media este mai pretențioasă. Echipa noastră va crea pentru tine postări și story-uri cu impact. Asta pentru ca imaginea ta pe Instagram să crească și să atragă din ce în ce mai mulți “followerși”.

  Scriere de conținut pentru blog și site

Jurnaliștii și PR-iștii din echipa noastră vor scrie pentru tine cele mai interesante texte astfel încât blogul tău să aibă un conținut atrăgător, profesionist și corect scris. De asemenea putem crea conținut pentru site-ul tău. Acest conținut va fi nu doar corect din punct de vedere gramatical, dar mai ales bine optimizat din punct de vedere SEO.

  Promovare evenimente

Ai un eveniment și nu știi cum și unde să îl promovezi? Lasă asta pe seama echipei Avangard Media. Ne vom ocupa să-ți umplem sala cu participanți și vom face cunoscut evenimentul tău. Noi utilizăm cele mai potrivite mijloace pentru a ajunge la publicul interesat de evenimentul tău. Asta înseamnă pentru tine mai puține bătăi de cap și mai puține cheltuieli.